Kundregistrering /uppdragsavtal

Att bli kund hos oss är enkelt, kostnadsfritt och utan bindningstid eller årskostnad.

Om något av våra standarderbjudanden: - Premium - Budget Normal - passar  kan du bli kund direkt. Allt du behöver göra är att fylla i uppgifterna nedan, läsa igenom de Allmänna Villkoren och godkänna dem. Har du frågor eller vill diskutera en anpassad lösning för just dig eller ditt företag är du välkommen att kontakta oss för en genomgång av dina behov. För dig med många fakturor har vi exempelvis volymanpassade lösningar.
 

 

Fälten Annan fordringsägare och Annan fordringsägares organisationsnummer fyller du enbart i om du är ombud för någon annan, redovisningsbyrå, advokat eller konkursförvaltare. Korrespondens och eventuell fakturering från oss görs till dig som ombud, inte till Annan fordringsägare

 

Era allmänna betalningsvillkor, till exempel 30 dagar

Här anger ni den räntesats för beräkning av dröjsmålsränta ni använder om ni har avtal om ränta annan är räntelagen. Har ni inget avtal med kunden om ränta har ni ändå rätt till ränta med 8% över referensräntan enligt räntelagen. 

Här kan du lämna en generell uppgift om vad era fordringar brukar avse. Exempelvis avser Betalningskontrolls fordringar inkassotjänster. 

PremiumBudgetNormalAnpassad
Val av tjänst

Premium - Fritt val av inkassotjänster

Budget - Efter obetalt inkassokrav genomförs åtgärder mot provision

Normal - Inkassoåtgärder mot näringsidkare utan kostnadsrisk

Anpassad - Accept av särskilt offererat erbjudande. Gäller bara anpassad- och volymhandläggning

Förslag på eget lösenord för inloggning, högst tio positioner. 

Allmänna Villkor

Under kontorstid 8.00-11.45 samt 12.45-16.00 mailar vi dig snarast kundnummer och inloggningskod.

Inloggad i systemet kan du registrera dina ärenden direkt i vår dator utan att bifoga underlagen. Inloggad har du alltid tillgång till uppdaterad information angående alla dina ärenden.

När formuläret är klart, tryck på spara!